Startsida
Om Sunco Food AB
Våra produkter
Våra Leverantörer
Tips till middagen
Kontakta oss
Cambozolabröd
Ostmuffins
Smördegsbakverk
Ostfondue Rougette
Lövbiff med Cambozolagrädde
Cambozolafyllda laxfiléer
Potatis Quiche med Rougette
Grön Pasta med Cambozolasås &...
Briepizza
Ugnsbakad potatis med...
Kyklingbröst i krämig murkelsås
Cordon bleu med Montagnolo
Färsbiffar Dorblu
Roquefortfyllda Crepes
Ädelostfylld kycklingfilé
Wraps med spenat och Cambozola
Lövbiff med Cambozolagrädde

(4 port.)

Ingredienser:

8 skivor lövbiff (ca 500gr)

1 purjolök

50 gr Cambozola

2 dl matlagningsgrädde

½ tsk salt

1 kryddmått svartpeppar

1 tsk ideal/potatismjöl


Beredning:
Sätt ugnen på 225 grader.
Skär lövbiffen i strimlor.
Skölj och strimla purjolöken.

Stek lövbiffen och purjolöken på mellanvärme.

Varva sen lök och kött i en smord ugnsäker form.
Mosa Cambozolan. Blanda cambozola, grädde, salt och peppar i en kastrull.
Låt det koka upp. Rör i mjölet.

Häll i blandningen över köttet.
Stek i ugnen ca 25 min.

Servera gärna med kokt ris eller pressad potatis.