Startsida
Om Sunco Food AB
Våra produkter
Våra Leverantörer
Tips till middagen
Kontakta oss
Cambozolabröd
Ostmuffins
Smördegsbakverk
Ostfondue Rougette
Lövbiff med Cambozolagrädde
Cambozolafyllda laxfiléer
Potatis Quiche med Rougette
Grön Pasta med Cambozolasås &...
Briepizza
Ugnsbakad potatis med...
Kyklingbröst i krämig murkelsås
Cordon bleu med Montagnolo
Färsbiffar Dorblu
Roquefortfyllda Crepes
Ädelostfylld kycklingfilé
Wraps med spenat och Cambozola

Cambozolafyllda laxfiléer
(4 port.)

Ingredienser:
500g laxfiléer
150g Cambozola
1kg färsk potatis
1-1,5 dl koncentrerad äppeljuice
2msk grönsaksfond
1-1,5 dl creme fraiche
1dl hackad dill

Beredning:
Koka potatisen
Dela laxen i fyra lika stora bitar.
Snitta laxen och fyll dem med Cambozola
Lägg laxbitarna i en ugnsfast form.
Salta & peppra
Ställ in laxen i ugnen i ca: 15min

Sås:
Häll äppeljuicen och grönsaksfonden i en kastrull
och låt det koka i ca: 3min.
Vispa ner creme fraichen.
Blanda i dillen strax innan servering.