Startsida
Om Sunco Food AB
Våra produkter
Våra Leverantörer
Tips till middagen
Kontakta oss
Cambozolabröd
Ostmuffins
Smördegsbakverk
Ostfondue Rougette
Lövbiff med Cambozolagrädde
Cambozolafyllda laxfiléer
Potatis Quiche med Rougette
Grön Pasta med Cambozolasås &...
Briepizza
Ugnsbakad potatis med...
Kyklingbröst i krämig murkelsås
Cordon bleu med Montagnolo
Färsbiffar Dorblu
Roquefortfyllda Crepes
Ädelostfylld kycklingfilé
Wraps med spenat och Cambozola

Potatis Quiche med Rougette

Ingredienser:

1 sats vanlig pajdeg.
 
200g Rougette i tärningar/bitar
250g kokt potatis
300g Zucchini
1 knippa persilja
200g matlagningsgrädde
2 ägg
1 msk maizenamjöl/ idealmjöl
salt & peppar
 
Beredning:
Kavla ut degen och lägg den i en ugnsfast form.
Håla botten med en gaffel. Baka den i ugnen 8-10min på 200grader tills degen fått en gyllenbrun färg.
Skiva potatisen & zucchinin.
Varva med zucchini & potatisen i pajskalet.
Smaksätt med salt och peppar. Gärna andra örter också.
Vispa ihop matlagningsgrädde, ägg, mjöl och smula ner Rougetten .
Tillsätt även persiljan. Häll sedan över blandningen på potatis formen.
Baka den därefter i ugnen i 25 - 30 min. 200grader.   

Serveras gärna varm tillsammans med färsk sallad.