Startsida
Om Sunco Food AB
Våra produkter
Våra Leverantörer
Tips till middagen
Kontakta oss
Cambozolabröd
Ostmuffins
Smördegsbakverk
Ostfondue Rougette
Lövbiff med Cambozolagrädde
Cambozolafyllda laxfiléer
Potatis Quiche med Rougette
Grön Pasta med Cambozolasås &...
Briepizza
Ugnsbakad potatis med...
Kyklingbröst i krämig murkelsås
Cordon bleu med Montagnolo
Färsbiffar Dorblu
Roquefortfyllda Crepes
Ädelostfylld kycklingfilé
Wraps med spenat och Cambozola
Grön Pasta med Cambozolasås & knaperstekt bacon
(4port)

Ingredienser:
150g Cambozola
2 dl matlagningsgrädde
1 dl creme fraiche
salt & peppar
50g hackade valnötskärnor
150g bacon
ca: 350g kokt grön tagliatelle
gräslök

Beredning:
Smula sönder osten och lägg i en kastrull tillsammans med grädde och creme fraiche.
Vispa såssen över svag värme tills osten smält och allt är val blandat.
Stek baconen på hög värme. (passa)
Salta & peppra, rör i valnötskärnor i såsen.
Lägg upp pastan på varma tallrikar och fördela såsen över.
Smula sönder baconskivorna som fått svalna på hushållspapper under tiden och strö över gräslök och servera.