Startsida
Om Sunco Food AB
Våra produkter
Våra Leverantörer
Tips till middagen
Kontakta oss
Cambozolabröd
Ostmuffins
Smördegsbakverk
Ostfondue Rougette
Lövbiff med Cambozolagrädde
Cambozolafyllda laxfiléer
Potatis Quiche med Rougette
Grön Pasta med Cambozolasås &...
Briepizza
Ugnsbakad potatis med...
Kyklingbröst i krämig murkelsås
Cordon bleu med Montagnolo
Färsbiffar Dorblu
Roquefortfyllda Crepes
Ädelostfylld kycklingfilé
Wraps med spenat och Cambozola
Ugnsbakad potatis med Brie Pays

Ingredienser:
8 mellanstora potatisar
400g Brie Pays
8 skivor bacon
1 knippa vårlök
peppar
rosmarinkvistar
purjolök

Beredning:
Sätt ugnen på 180 grader
Skölj potatisarna. Slå in dem i folie och baka i ugn ca 45 minuter.
Ta av folien, skär ett snitt på längden i potatisarna och öppna dem försiktigt.
Sätt ugnen på 200 grader.
Knaperstek baconen.
Fördela brie, bacon och rosmarin på potatisarna.
Sätt in potatisarna i ugnen i fem minuter.
Garnera med purjolök.