Startsida
Om Sunco Food AB
Våra produkter
Våra Leverantörer
Tips till middagen
Kontakta oss
Cambozolabröd
Ostmuffins
Smördegsbakverk
Ostfondue Rougette
Lövbiff med Cambozolagrädde
Cambozolafyllda laxfiléer
Potatis Quiche med Rougette
Grön Pasta med Cambozolasås &...
Briepizza
Ugnsbakad potatis med...
Kyklingbröst i krämig murkelsås
Cordon bleu med Montagnolo
Färsbiffar Dorblu
Roquefortfyllda Crepes
Ädelostfylld kycklingfilé
Wraps med spenat och Cambozola
Briepizza
(10 småpizzor)

Ingredienser:
1 förpackning kyld utkavlad smördeg
150g Brie Pays
200g körsbärstomater
1 msk olivolja
Salt & peppar
basilika

Beredning:
Sätt ugnen på 225 grader
Skär kylskåpskall ost i 10 bitar
Skiva tomaterna och fräs dem i oljan 3-5 minuter, salta & peppra. Låt svalna.
Rulla ut smördegen. Ta ut 10 runda pizzor med mått, ca 8 cm i diameter.
Lägg pizzorna på en plåt klädd med bakplåtspapper.
Nagga pizzabottnarna med en gaffel.
Fördela tomatskivorna på pizzabottnarna
Sätt plåten mitt i ugnen och grädda pizzorna 5 minuter.
Toppa pizzorna med osten och grädda ytterligare 3-5 minuter
Peppra och garnera med basilikan.