Startsida
Om Sunco Food AB
Våra produkter
Våra Leverantörer
Tips till middagen
Kontakta oss
Cambozolabröd
Ostmuffins
Smördegsbakverk
Ostfondue Rougette
Lövbiff med Cambozolagrädde
Cambozolafyllda laxfiléer
Potatis Quiche med Rougette
Grön Pasta med Cambozolasås &...
Briepizza
Ugnsbakad potatis med...
Kyklingbröst i krämig murkelsås
Cordon bleu med Montagnolo
Färsbiffar Dorblu
Roquefortfyllda Crepes
Ädelostfylld kycklingfilé
Wraps med spenat och Cambozola
Cordon bleu med Montagnolo
(6 port)

Ingredienser:
6 urbenade kycklingbröst à ca 150g utan skinn
1 vispat ägg
1 3/4 dl vanlig ströbröd
3-4 msk olivolja
6 skivor honungsmarinerad skinka
6 skivor Montagnolo med bortskuren kant (ca 200g)

Beredning:
Doppa varje kycklingbröst i uppvispat ägg och vänd därefter i ströbröd på båda sidor.

Hetta upp olja i en stor stekpanna och lägg i kycklingbrösten. Stek ungeför 4 minuter per sida
eller till de är vackert gyllenbruna.

Lägg över kycklingbrösetn på en bakplåt. Toppa varje kycklingbröst med en bit skinka
och en ostskiva.

Sätt in i förvärmd ugn på 170 grader och ugnsstek i 8-10 minuter eller tills osten har smält.

Servera med ris, pasta eller potatis och gärna en grönsallad.