Startsida
Om Sunco Food AB
Våra produkter
Våra Leverantörer
Tips till middagen
Kontakta oss
Cambozolabröd
Ostmuffins
Smördegsbakverk
Ostfondue Rougette
Lövbiff med Cambozolagrädde
Cambozolafyllda laxfiléer
Potatis Quiche med Rougette
Grön Pasta med Cambozolasås &...
Briepizza
Ugnsbakad potatis med...
Kyklingbröst i krämig murkelsås
Cordon bleu med Montagnolo
Färsbiffar Dorblu
Roquefortfyllda Crepes
Ädelostfylld kycklingfilé
Wraps med spenat och Cambozola
Ädelostfylld kycklingfilé
(4 port.)

Ingredienser:
4 kycklingfiléer
100-150g ädelost Dorblu
1 tsk citronpeppar
1 tsk salt
2 msk soya
1 dl vatten
1 dl grädde
persilja

Beredning:
Gör ett snitt i kycklingfiléerna och fyll dem med en klick ädelost.
Fäst ihop filé erna med en tandpetare så att fyllningen ej rinner ut.
Blanda citronpeppar, salt och soya i en skål.
Pensla kycklingen och stek i panna med margarin ca 10 minuter på var sida.
Ta upp filéerna. Vispa ur pannan med vatten och grädde. Slå det över filéerna.
Strö över klippt persilja.

Servera med pasta eller ris.