Startsida
Om Sunco Food AB
Våra produkter
Våra Leverantörer
Tips till middagen
Kontakta oss
Cambozolabröd
Ostmuffins
Smördegsbakverk
Ostfondue Rougette
Lövbiff med Cambozolagrädde
Cambozolafyllda laxfiléer
Potatis Quiche med Rougette
Grön Pasta med Cambozolasås &...
Briepizza
Ugnsbakad potatis med...
Kyklingbröst i krämig murkelsås
Cordon bleu med Montagnolo
Färsbiffar Dorblu
Roquefortfyllda Crepes
Ädelostfylld kycklingfilé
Wraps med spenat och Cambozola

Roquefortfyllda Crepes
(4 personer (12 tunna crepes)

Ingredienser

Till crepes:
- 250 g mjöl
- 4 ägg
- 2,5 dl mjölk
- 2,5 dl kallt vatten
- en nypa salt

Till fyllningen:
- 250 g smulad Roquefort Le Papillon
- 2,5 dl mjölk, 75 g smör
- en nypa malen muskotnöt
- 2 msk mjöl

Beredning
Gör en vit sås av 20 g smör, mjölet och mjölken.
Tillsätt den smulade Roquefort-osten och den malda muskotnöten.
Rör i kastrullen på medelhög värme tills blandningen blir en tjock, jämn sås.
Lägg en matsked av denna sås i varje crepe.

Rulla ihop varje crepe och lägg dem i en smord ugnsfast form.
Lägg på några klickar smör och gratinera i 225 grader i ugn i fem minuter.
Servera som förrätt eller huvudrätt tillsammans med ett Beaujolaisvin.