Startsida
Om Sunco Food AB
Våra produkter
Våra Leverantörer
Tips till middagen
Kontakta oss
Cambozolabröd
Ostmuffins
Smördegsbakverk
Ostfondue Rougette
Lövbiff med Cambozolagrädde
Cambozolafyllda laxfiléer
Potatis Quiche med Rougette
Grön Pasta med Cambozolasås &...
Briepizza
Ugnsbakad potatis med...
Kyklingbröst i krämig murkelsås
Cordon bleu med Montagnolo
Färsbiffar Dorblu
Roquefortfyllda Crepes
Ädelostfylld kycklingfilé
Wraps med spenat och Cambozola

Wraps med spenat och Cambozola
(2 pers.)

Ingredienser till 6 st. wraps


Wraps

- 1,25 dl mjölk
- 2 ägg
- 2 msk olja
- 70 g mjöl
- salt, muskot, peppar


Fyllning

- 75 g spenat
- 1 liten lök
- 1-2 msk pinjenötter (10 g)
- 6 långa gräslöksstrån
- 75 g gräddfil eller crème fraiche
- 125-150 g Cambozola

Beredning
Blanda mjölk, ägg, 1 tsk olja och mjöl.
Krydda med salt och muskot och låt stå i 10 minuter.
Häll lite olja i pannan, hetta upp och grädda 3 tunna wraps (ca 15 cm diameter).
Låt svalna.
Rensa och skölj spenaten.
Hacka löken.
Rosta pinjenötterna och lägg i en liten skål.
Fräs löken i 1 msk olja, fräs därefter spenaten i 3 minuter, krydda och låt svalna.
Krydda gräddfil eller crème fraiche med salt och peppar och bred ut över varje wrap.
Dela bröden på hälften.
Skär osten i små tärningar, blanda med spenat och pinjenötter och fördela massan över bröden.
Vik upp den raka kanten så att den täcker lite av fyllningen och rulla sedan ihop.
Doppa gräslöksstråna snabbt i varmt vatten och använd dem för att knyta ihop varje wrap.